Užkandis (Tapas) su Jamon reserva

Užkandis (Tapas) su Jamon reserva
Publikuota 2021-07-19 Skaitė 1750

Jamon kumpis jau tikrai kiekvienam Jūsų puikiai pažįstamas nuostabus užkandis, kuriuo vaišiname svečius prie taurės vyno ar alaus bokalo. Intensyvaus skonio kumpis nuostabiai dera su kitais maisto produktais. Šį kartą norime pasiūlyti paįvairinti savo užkandžių (TAPAS – Ispaniškai) sąrašą ir išbandyti bruschetta su vytintu Jamon reserva kumpiu ir saulėje džiovintu pomidoru marinuotu alyvuogių aliejuje. Kuris, esame tikri, sulauks Jūsų ovacijų.
Taip pat jei norite išgauti patį skaniausią šio užkandžio receptą, rekomenduojame bruschettoms naudoti prancūzišką batoną su česnakiniu pertepimu. Ir... Jeigu Jums pasiseks pačiupti dar karštą, šviežut šviežutėlį tokį batoną – recepto išpildymas bus 10/10.
Taigi, turime visus ingridientus, pradedame gamybą. Imame bruschettą su česnakiniu pertepimu, ją papuošiame saulėje džiovinto pomidoro griežinėliu. Sekantis į konstrukciją keliauja Jamon reserva kumpis. Dedame jo tiek, kiek norisi (kiekvienam pagal skonį). Papuošti ir pagardinti bruschettą galite rukola, jei mėgstate, tačiau nebūtina. Vuolia! Skanaujam ragaujam 

 

Susijusios prekės
Jamon reserva premium klasės Ispaniškas kumpis ..
Nuo €2100
55
Rašyk
Skambink